miercuri , septembrie 22 2021
Breaking News
Home / Lentile / Lentile Heliomate

Lentile Heliomate

Lentile Heliomate

Este o idee foarte buna sa alegeti niste Lentile Heliomate. Veti vedea ca aceste lentile sunt excelente pentru voi si le veti indragi. Ele au proprietatea de a se inchide si deschide la culoare. Aceste lentile isi schimba culoarea in functie de expunerea la soare. Atunci cand soarele este mai puternic, ele isi vor inchide culoare. Daca pe cer nu este soare, acestea vor fi transparente. Aveti mereu in vedere aceste lucruri. Veti constata ca vederea voastra va fi mereu optima.

Lentile Heliomate

Folosind aceste Lentile Heliomate, veti putea inlocui ochelarii de soare. Nu va mai trebui sa purtati ochelari de soare. Va veti simti foarte bine si veti indragi foarte mult aceste lentile de contact. Pe timp de vara, ele va vor feri de razele UV. Un alt lucru de care sa tineti cont este ca aceste lentile nu sunt transparente in totalitate in intuneric.

Lentile HeliomateEste astfel o idee buna sa le aveti in vedere. Din punctul de vedere al caracteristicilor, puteti tine cont de cateva elemente. In primul rand ar trebui sa va intereseze culoarea de baza. De asemenea, timpul de inchidre si cel de deschidere este important. Nu uitati sa va interesati si de timpul de inchidere maxima. Aceste lucruri vor oferi informatii despre calitatea lentilelor.

Colorarea de baza a unei lentile este in jur de 5%. Lentilele de o calitate slaba pot fi de 10-15%. In unele cazuri, aceste lentile vor fi deranjante. Timpul maxim de inchidere a unei lentile fotocromatice este de 2-3 minute. Valoarea poate ajunge pana la 80-85%.

Lentile Heliomate

Lentilele care sunt expuse la lumina si la radiatii UV genereaza o reactie chimica reversibila. Acestea se vor inchide si deschide la culoare in functie de aceste lucruri. In momentul in care lumina solara dispare, lentilele vor deveni din ce in ce mai transparente. Un alt lucru foarte important este sa va interesati si de starea de transparenta a lentilelor. O lentila buna se va intuneca atunci cand afara este frig. De asemenea, in cazul in care temperatura este mai ridicata, ea va deveni mult mai transparenta. Aveti toate aceste aspecte importante mereu in vedere.

About test.admin

Check Also

Lentile Progresive

Lentile Progresive

Lentile Progresive Este o idee foarte buna sa va orientati mereu catre niste Lentile Progresive. …

Close